De klant

De Jongerenkieswijzer is een initiatief van acht samenwerkende jeugdorganisaties, waaronder FNV Jong, NJR en LSVb.

De opdracht

15 maart 2017 zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Na het grote succes van de Jongerenkieswijzer voor de Tweede Kamerverkiezingen 2012 en de Jongerenkieswijzer voor de Europese Parlementsverkiezingen 2014, is het tijd  voor een nieuwe en verbeterde versie van deze kieswijzer. Ontwerp en maak een verbeterde versie van de Jongerenkieswijzer.

Het resultaat

De verbeterde versie van de Jongerenkieswijzer heeft een nieuw design, een verbeterde resultatenpagina en social media sharing. Hiermee sluit de kieswijzer nog beter aan op de doelgroep. Met meer dan 100.000 jongeren die hem ingevuld hebben en aandacht van bijna alle Nederlandse tv- en radiozenders, is de Jongerenkieswijzer een groot succes. 

Bekijk ook de film die gemaakt is tijdens de lancering.

Bezoek website

Meer informatie

Wilt u ook met ons samenwerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

050 785 12 70 info@wemagine.nl Contactformulier

Meer werk

Stop jeugdwerkloosheid

Een activerende website, zeer veel tweets, honderden facebook-likes en duizenden bezoekers. Het doel van stopjeugd- werkloosheid moge duidelijk zijn: Het probleem van jeugdwerkloosheid hoger op de politieke agenda krijgen.

Bekijk Stop jeugdwerkloosheid

Nederlandslicht Instituut

Duidelijk en overzichtelijk ontwerp

Bekijk Nederlandslicht Instituut

Geef een complimentje

Een website waar bezoekers gratis e-cards kunnen versturen. Verkeer naar goedbezig wordt verkregen door een aantal links op de website en, op een indirecte wijze, door de social media knoppen.

Bekijk Geef een complimentje

Woord&zo

Een website met veel vrijheden. De content blokken kan de bezoeker zelf openen, sluiten en slepen. Daarnaast slaat de site op hol als er op het logo geklikt wordt.

Bekijk Woord&zo

Goedbezig

Het resultaat is een exacte kopie van een werkende complimentenmachine. De ultieme funfactor voor bezoekers. Naast gewoon aan de handel te draaien kan men ballen gooien en laten stuiteren.

Bekijk Goedbezig

Jij in de Lawei

Doelgroep van de website zijn de zogenoemde “tweens”. Deze kinderen, bovenbouw basisschool, willen niet langer als kind benaderd worden.

Bekijk Jij in de Lawei