Beter gevonden worden (SEO)

Uw website krijgt meer bezoekers als hij goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Wilt u hoger scoren in zoekmachines? Schakel ons in voor zoekmachineoptimalisatie.

Zoekmachine-optimalisatie: Meer bezoekers met dezelfde website.

Een prachtige website, maar geen bezoekers. Wat kunt u daaraan doen? Eén van de oplossingen is uw website beter vindbaar te maken bij zoekmachines. Het doel van zoekmachine-optimalisatie is uw website zo hoog mogelijk in de resultatenlijst te krijgen bij relevante zoekwoorden.

Structuur

Dit gebeurt ten eerste door optimalisatie van de structuur van uw website. Bij het maken van een nieuwe site houden wij altijd rekening met een optimale website-structuur ten behoeve van zoekmachines. Een bestaande website-structuur optimaliseren voor een zoekmachine is iets lastiger, maar zeker mogelijk.

Goed doordachte teksten

Naast structuur is de inhoud van uw website belangrijk. Het kritisch doornemen van uw website-teksten, met in het achterhoofd bepaalde zoektermen, kan voor veel extra bezoekers zorgen. Een zoekwoordenanalyse geeft inzicht in interessante zoekwoorden en bepaalt tevens het zoekvolume daarvan.

Linkbuilding

Als laaste is linkbuilding belangrijk voor uw website. Linkbuilding is niks meer dan het generen van links naar uw site op een andere website. Naast extra verkeer dat via deze links binnenkomt zorgen verwijzingen vanuit andere websites voor een hogere zoekpositie van uw site.

Met zoekmachine-optimalisatie verhoogt u niet alleen het aantal bezoekers, maar ook het percentage relevante bezoekers.

 

Meer informatie

Wilt u ook met ons samenwerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

050 785 12 70 info@wemagine.nl Contactformulier