Het sturen van nieuwsbrieven is een goede en goedkope manier om in contact te blijven met uw doelgroep. Wij zijn uw partner in e-mail marketing en bieden een e-mailmodule die eenvoudig in gebruik is.

Nieuwsbrieven, mailingtool en e-mail marketing: goedkoop, makkelijk en efficiënt.

Een nieuwsbrief is een goedkope manier om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen. Met de nieuwsbrievenmodule kunt u zelf eenvoudig nieuwsbrieven maken, bewerken en versturen. Wij ontwerpen een nieuwsbrief die aansluit bij uw website en daarna kunt u zelf een onbeperkt aantal nieuwsbrief aanmaken. Naast het zelf maken van de inhoud, kunt u ook bestaande inhoud op uw website toevoegen aan uw nieuwsbrief en koppelingen maken tussen de nieuwsbrief en de website. Bezoekers kunnen zich via de website aanmelden voor de nieuwsbrief en afmelden via een link in de nieuwsbrief. Zowel het af- als aanmelden is volledig automatisch. Daarnaast kunt u handmatig e-mailadressen toevoegen en verwijderen uit de verzendlijst en heeft u inzicht in de uitgebreide statistieken.

Voor iedereen leesbaar

Er zijn veel verschillende programma’s om een e-mail te lezen. Thunderbird en Outlook zijn bekende namen, maar veel mensen gebruiken ook webmail zoals Microsoft Live, G-mail of Yahoo. Al die verschillende programma’s ‘lezen’ een e-mail op een andere manier. Wij zorgen ervoor dat uw e-mail op de verschillende platformen goed leesbaar is en geven als back-up altijd een link naar de webversie van uw e-mail.

Hete Pepers

Nieuwsbrief voor Hete pepers.

Palmslag

Nieuwsbrief voor Palmslag.

Roodberg

Nieuwsbrief voor Roodberg.