Werkwijze

Oriëntatie

De oriëntatiefase begint met een kennismakingsgesprek. We stellen belangrijke vragen als “wat is het doel van de website?” “wat zijn uw wensen?” en “wie is de doelgroep?”. We denken na over de navigatie en de 'look & feel' van de website. We brainstormen samen over de mogelijkheden. Deze fase wordt afgesloten met een offerte.

Ideeën & concepten

Op basis van de antwoorden uit de oriëntatiefase werken we een aantal ideeën uit. We maken ook een plan van aanpak. Hierin beschrijven we wat we gaan doen, hoe we dat gaan doen en hoe lang we daar mee bezig zijn.

Interactie-ontwerp

De eerste stap in het ontwikkelen van uw website is het interactie-ontwerp. Met behulp van wireframes worden de processen en logica van de website duidelijk gemaakt. Bent u benieuwd wat een wireframe is? Bekijk dan onze case waarin wij stap voor stap uitleggen wat we doen.

Grafisch ontwerp

In deze fase gaan we aan de slag met het grafisch ontwerp van uw website. Dat doen we op basis van de wireframes. We doen voorstellen voor kleurgebruik, typografie (lettertypen) en beeldgebruik. Nadat u de mogelijkheid heeft gekregen om feedback te geven wordt het ontwerp definitief gemaakt.

Bouwen & realiseren

Het grafisch ontwerp wordt omgezet in een interactieve website. De website wordt gekoppeld aan Wemachine CMS en eventuele andere programmatuur. U krijgt van ons elke week een update waarin we onze vorderingen laten zien. Zodra de eerste versie klaar is wordt hij in onze besloten testomgeving gezet. In de testomgeving kunt u de website vullen met teksten, afbeeldingen, filmpjes enzovoort.

Testen & verbeteren

In de testfase controleren we of alles naar behoren werkt. We controleren of de website goed werkt in alle browsers, of de pagina's werken op mobiele apparaten en of alle functionaliteiten het doen. En we beantwoorden de belangrijkste vraag: werkt de website zoals we in de offerte hebben afgesproken? Eventuele onvolkomenheden worden door ons verholpen.

Opleveren

Dit is misschien wel het leukste deel van het hele proces. Uw website gaat live! Bezoekers kunnen vanaf nu uw website op internet vinden en bewonderen.

Onderhoud & Service

We houden niet op na het opleveren van uw website. We gaan juist door. We maken dagelijks back-ups van uw website en zorgen ervoor dat uw website een maximale uptime heeft. Dat betekent dat hij bijna nooit onbereikbaar is voor bezoekers. Natuurlijk staan we altijd klaar voor vragen en eventuele aanpassingen van uw website. Uw vaste contactpersoon daarvoor is Peter.

Meer informatie

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
We vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Case

Bekijk een voorbeeld van onze werkwijze in een case.