Naast websites leveren we ook webshops. Mooi, veilig en functioneel. En supermakkelijk te onderhouden. U kunt zelf prijzen en teksten aanpassen en producten toevoegen.

Wemagine ontwerpt en realiseert webshops.

Onze internetwinkels zijn veilig voor u en uw klanten en bovendien eenvoudig te onderhouden. U kunt zelf uw prijzen en teksten aanpassen en ook het veranderen van productfoto’s en categorieën is geen probleem. Onze webshops zijn geschikt voor zowel fysieke als digitale producten, kunnen makkelijk gekoppeld worden aan betalingsystemen (iDeal, vooruitbetaling, etc) en zijn standaard voorzien van voorraadbeheer en uitgebreide rapportages. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden.

3 webshops uit ons portfolio

We zijn trots op alle webshops die we maken. We willen deze drie graag aan u laten zien.

Wijnen van Holland

Delfts blauw met een gloed van oranje. Bezoekers van een webshop kunnen de producten niet voelen en ruiken. Des te belangrijker zijn dan ook de productfoto’s in een webshop.

Palmslag

Voor uitgeverij Palmslag ontwierpen en bouwden we een compleet nieuwe website met een duidelijke hiërarchie, frisse uitstraling en webshop.

Froon Akker

Een frisse en moderne website waarin alle e-boeken van Froon Akker gekocht kunnen worden en bezoekers de mogelijkheid hebben om te reageren op de artikelen en boeken van de schrijver.