De websites en applicaties die wij maken werken goed op tablets en smartphones. Ze zijn bovendien zoekmachinevriendelijk, mooi en betaalbaar.

Drupal

Wemachine CMS is gebaseerd op Drupal. Doordat Drupal opensource is zit u nooit vast aan één leverancier, wordt er snel nieuwe functionaliteit toegevoegd en heeft u geen licentiekosten. Daarnaast zijn er veel modules voor Drupal beschikbaar, dit scheelt ons tijd en uw geld. Drupal wordt door meer dan zeven miljoen websites gebruikt.  Daaronder zitten bekende namen als de Tweede Kamer, het Witte Huis, Harvard University en Amnesty International.

Makkelijk

Vanaf nu kunt u uw eigen website bijhouden want met de Wemachine CMS heeft u geen technische kennis nodig. Toevoegen van nieuws, aanpassen van tekst, plaatsen van foto’s of het aanmaken van nieuwe pagina's: Vanaf nu kan u het zelf. Gemaakt vanuit de klant en de focus op het maken en aanpassen van content (teksten en afbeeldingen). Opmaak gaat automatisch en u ziet direct het resultaat. Wemachine CMS is ontworpen om zo makkelijk en efficiënt mogelijk uw website te kunnen veranderen. Daarnaast krijgt u een intuïtief dashboard. En als u toch hulp nodig heeft hebben we uitgebreide ondersteuning.

Goedkoop

Wemachine CMS zorgt ervoor dat u op een makkelijke manier met Drupal kan werken. Hierdoor wordt het beheer van uw website heel makkelijk, dus geen dure trainingen meer. Drupal is open source software dus ook geen maandelijkse licentiekosten voor het gebruik van het CMS. Bij ons betaalt u alleen een bescheiden bedrag voor hosting. Door het gebruik van een open source oplossing bestaan er veel standaardoplossingen voor veel voorkomende behoeften en het beheer van uw website wordt zo makkelijk dat u geen (dure) externe partijen meer nodig heeft voor het beheren van uw site. U kunt dus investeren in content in plaats van een systeem.

Vindbaar

Vanaf nu kunt u uw eigen website bijhouden want met de Wemachine CMS heeft u geen technische kennis nodig. Toevoegen van nieuws, aanpassen van tekst, plaatsen van foto’s of het aanmaken van nieuwe pagina's: Vanaf nu kan u het zelf. Gemaakt vanuit de klant en de focus op het maken en aanpassen van content (teksten en afbeeldingen). Opmaak gaat automatisch en u ziet direct het resultaat. Wemachine CMS is ontworpen om zo makkelijk en efficiënt mogelijk uw website te kunnen veranderen. Daarnaast krijgt u een intuïtief dashboard. En als u toch hulp nodig heeft hebben we uitgebreide ondersteuning. Probeer nu de demo.

Snel

Door de ingebouwde caching-optimalisatie is uw website supersnel. Uw website hoeft niet telkens opnieuw opgebouwd te worden door de webserver. Dit zorgt ervoor dat een bezoeker de websites sneller te zien krijgt. Een verouderde site is oninteressant en bezoeker keren niet snel meer terug, maar doordat u content snel en eenvoudig kan toevoegen, bewerken en publiceren is uw website altijd actueel.

Uitgebreid

Wat niet is kan nog komen. Naast de standaardfunctionaliteit is Wemachine CMS onbeperkt uitbreidbaar met modules. Op dit moment zijn er meer dan 3500 (kant en klare) modules. Dit zorgt voor een snel resultaat want voor veel voorkomende behoeftes is er al een module ontwikkeld. Modules activeren wij zodra u ze nodig heeft. Zo heeft u geen last van overbodige functies en blijft uw website snel. Naast standaard modules leveren wij ook maatwerk.

 

Ondersteuning

Wemachine CMS is zo simpel dat u waarschijnlijk geen ondersteuning nodig heeft. In die gevallen dat u daar toch behoefte aan heeft hebben wij een gratis en vriendelijke klantondersteuning die u zowel telefonisch als per e-mail bijstaat. Daarnaast heeft u ten allen tijde de beschikking over geïntegreerde online hulp en een uitgebreide handleiding.

 

Dashboard

Elke klant krijgt een op maat gemaakte dashboard. In deze duidelijke en gebruiksvriendelijke omgeving heeft u een overzicht van de belangrijkste taken die u kan uitvoeren. Alle functionaliteit (incluis alles modules) vindt u hier overzichtelijk bij elkaar.

Veilig

Het CMS achter Wemachine CMS (Drupal) is uitgebreid getest en wordt door meer dan 7,2 miljoen websites gebruikt. Daaronder zitten bekende namen als het Witte Huis, Harvard University en Amnesty International. Daarnaast maken wij dagelijks een back-up van uw bestanden en database en worden alle wijzigingen bijgehouden in een logboek. Op uw eigen PC is geen installatie of extra software nodig. U heeft alleen een standaard internetbrowser nodig.

Gebruikersbeheer

Toegangscontrole met rollen en permissies. Wemachine CMS zorgt ook voor een scheiding van taken. Zo kunnen gebruikers aangemaakt worden die geen of slechts beperkte rechten hebben. Eventueel is er een eindredacteur die de content, na goedkeuring, kan publiceren.