Ideeën & concepten

Op basis van de antwoorden uit de oriëntatiefase werken we een aantal ideeën uit. We maken ook een plan van aanpak. Hierin beschrijven we wat we gaan doen, hoe we dat gaan doen en hoe lang we daar mee bezig zijn.

Interactie-ontwerp

De eerste stap in het ontwikkelen van uw website is het interactie-ontwerp. Met behulp van wireframes worden de processen en logica van de website duidelijk gemaakt.

Grafisch ontwerp

In deze fase gaan we aan de slag met het grafisch ontwerp van uw website. Dat doen we op basis van de wireframes. We doen voorstellen voor kleurgebruik, typografie (lettertypen) en beeldgebruik. Nadat u de mogelijkheid heeft gekregen om feedback te geven wordt het ontwerp definitief gemaakt.

Bouwen & realiseren

Het grafisch ontwerp wordt omgezet in een interactieve website. De website wordt gekoppeld aan Wemachine CMS en eventuele andere programmatuur. U krijgt van ons elke week een update waarin we onze vorderingen laten zien. Zodra de eerste versie klaar is wordt hij in onze besloten testomgeving gezet. In de testomgeving kunt u de website vullen met teksten, afbeeldingen, filmpjes enzovoort.

Meer informatie

Wilt u ook met ons samenwerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

050 785 12 70 info@wemagine.nl Contactformulier