De klant

Brick My Picture te Groningen

De opdracht

Schrijf een algoritme waarmee je foto's kunt omzetten in Lego® schilderijen en bouw daarbij een webshop waar je de bouwtekening en de Legoblokjes voor het schilderij kunt kopen.

Het resultaat

Het eindresultaat is een webshop waar de klant een eigen foto kan uploaden, die vervolgens omgezet wordt naar een voorstelling in Legoblokjes. De klant kan daarbij kiezen tussen verschillende formaten en 45 kleurstijlen. ​Uiteindelijk krijgt de klant de Legoblokjes en een bouwtekening of stappenplan om het schilderij zelf te bouwen, waarbij het resultaat tot het laatste moment een verrassing blijft.

Wij hebben natuurlijk de webshop gebouwd, de teksten geschreven en de (online) marketing verzorgd. Maar de grootste uitdaging zat in het schrijven van het algoritme. Er was veel logica en verstand van beeldherkenning nodig om een goed werkend algoritme te schrijven waarmee foto's omgezet worden naar een schilderij van Legoblokjes met bijbehorende bouwtekening. Nadat we deze uitdaging opgelost hadden, was de volgende moeilijkheid het beperkte aantal kleuren waarin Legoblokjes beschikbaar zijn. Daardoor toonden schilderijen niet altijd optimaal. We hebben daarom het algoritme zo aangepast dat de klant de keuze heeft uit 45 verschillende kleurstijlen. 

Bezoek webshop

Meer informatie

Wilt u ook met ons samenwerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

050 785 12 70 info@wemagine.nl Contactformulier

Meer werk

Curiat

Twee jaar lang hebben we samengewerkt met bedrijfsmaatschappelijk werkers om Curiat precies te maken zoals we wilden. Nu is het zo ver: Curiat.

Bekijk Curiat

Rijminstructeur

Coen is een wirwar van gedachten en een kluwen van woorden. Oftewel een vrolijke chaos. Een chaos die je ook in de website terugziet: Een felgekleurde wand vol met post-its die de rijminstructeur, via de Wemachine, zelf kan toevoegen, bewerken en verwijderen.

Bekijk Rijminstructeur

Judith van der Wel

We hebben een website ontworpen en gebouwd die dichtbij de schrijfster blijft. Een persoonlijke site waar ze haar boek kan promoten en nieuwe artikelen kan plaatsen.

Bekijk Judith van der Wel

Wijnen van Holland

Delfts blauw met een gloed van oranje. Bezoekers van een webshop kunnen de producten niet voelen en ruiken. Des te belangrijker zijn dan ook de productfoto’s in een webshop.

Bekijk Wijnen van Holland

Exposure

We hebben een website gemaakt met 21 foto’s van studenten waarbij onderlinge vaardigheden zichtbaar worden. Als de muis over de desbetreffende foto gaat ziet de bezoeker wat de student wil halen en brengen.

Bekijk Exposure

Reflexlab

Vijftig jongeren gaan hun hoofd buigen over het onderwerp flexwerken. Ontwerp en bouw een website om jongeren te werven en transformeer daarna de website in een website waarop informatie (blogs, foto's, nieuws) geplaatst kan worden. Bekijk Reflexlab