De klant

Brick My Picture te Groningen

De opdracht

Schrijf een algoritme waarmee je foto's kunt omzetten in Lego® schilderijen en bouw daarbij een webshop waar je de bouwtekening en de Legoblokjes voor het schilderij kunt kopen.

Het resultaat

Het eindresultaat is een webshop waar de klant een eigen foto kan uploaden, die vervolgens omgezet wordt naar een voorstelling in Legoblokjes. De klant kan daarbij kiezen tussen verschillende formaten en 45 kleurstijlen. ​Uiteindelijk krijgt de klant de Legoblokjes en een bouwtekening of stappenplan om het schilderij zelf te bouwen, waarbij het resultaat tot het laatste moment een verrassing blijft.

Wij hebben natuurlijk de webshop gebouwd, de teksten geschreven en de (online) marketing verzorgd. Maar de grootste uitdaging zat in het schrijven van het algoritme. Er was veel logica en verstand van beeldherkenning nodig om een goed werkend algoritme te schrijven waarmee foto's omgezet worden naar een schilderij van Legoblokjes met bijbehorende bouwtekening. Nadat we deze uitdaging opgelost hadden, was de volgende moeilijkheid het beperkte aantal kleuren waarin Legoblokjes beschikbaar zijn. Daardoor toonden schilderijen niet altijd optimaal. We hebben daarom het algoritme zo aangepast dat de klant de keuze heeft uit 45 verschillende kleurstijlen. 

Bezoek webshop

Meer informatie

Wilt u ook met ons samenwerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

050 785 12 70 info@wemagine.nl Contactformulier

Meer werk

Bright Future Studiekeuze

Een responsive website en een overzichtelijke homepage met een duidelijke splitsing tussen de verschillende doelgroepen.

Bekijk Bright Future Studiekeuze

Slag-boom

Het eigen crowdfundingplatform van Uitgeverij Palmslag.

 

Bekijk Slag-boom

Nederlandslicht Instituut

Duidelijk en overzichtelijk ontwerp

Bekijk Nederlandslicht Instituut

Reflexlab

Vijftig jongeren gaan hun hoofd buigen over het onderwerp flexwerken. Ontwerp en bouw een website om jongeren te werven en transformeer daarna de website in een website waarop informatie (blogs, foto's, nieuws) geplaatst kan worden. Bekijk Reflexlab

Landingspagina Margriet

Landingspagina voor de Magriet-Rituals campagne.

Bekijk Landingspagina Margriet

Tina

Landingspagina voor de Tina campagne.

 

Bekijk Tina