Onze hosting is snel en betrouwbaar en we garanderen maximale uptime. Bovendien regelt u alles gemakkelijk via uw vaste aanspreekpunt Peter. Dat is voor u weer een zorg minder.

Snel en betrouwbare hosting met service.

Uiteraard moet uw website beschikbaar zijn voor uw klanten. We beschikken over een aantal dedicated servers welke met 100Mbit/s aangesloten zijn op een dubbelgelaagd switchingnetwerk in het Data Hotel Groningen. Data Hotel Groningen is een TIER 3+ datacenterlocatie. TIER 3 is de hoogst haalbare norm voor een datacentrum in Nederland. Al onze servers zijn voorzien van dubbele voedingen aangesloten op gescheiden stroomaansluitingen en beschikken over schijven in RAID. Routers en switches zijn dubbel uitgevoerd en fysiek van elkaar gescheiden. Tevens zijn de servers via verschillende fysiek gescheiden landelijke glasvezelnetwerken verbonden met de buitenwereld. Wij garanderen daardoor maximale beschikbaarheid en minimale downtime. Sinds februari 2012 wordt onze uptime gemonitord door een onafhankelijke partij. De statistieken zijn voor iedereen inzichtelijk.

De voordelen van hosting bij Wemagine:

Backups

Wij maken dagelijks automatisch een back-up van de database en wekelijks een back-up van uw bestanden. Deze back-ups zijn opgeslagen op een andere fysieke locatie.

 

 

 

Eén aanspreekpunt

Niet meer van het kastje naar de muur gestuurd worden. Als u naast het realiseren van uw website (link) ook de hosting door ons laat doen heeft u heeft één contactpersoon.

 

Goedkoop

Omdat we onze server blind kennen kunnen we heel snel, dus heel goedkoop, uw website online zetten. Sterker nog: Het online zetten is gratis voor onze klanten.

 

Schaalbare hosting

Naast standaard hosting kunnen we ook in de cloud hosten. Deze manier van hosten zorgt ervoor dat het aantal servers schaalbaar is. Bij extreme drukte worden er automatisch extra servers ingeschakeld zodat de website goed en snel blijft werken. Dus ook als website de nationale pers haalt blijft de website prima werken.

 

Snel

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor de systemen waarop uw website draait. Dit betekent een een snelle website voor u en uw klanten.

 

E-mail

U krijgt bij uw hostingpakket een onbeperkt aantal e-mailadressen. Zo kunt naast info@websitenaam.nl ook verkoop@websitenaam, klaas@websitenaam etc. gebruiken. Naast webmail kunt u uw e-mail koppelen aan e-maildiensten (zoals Gmail en Hotmail), e-mailclients (zoals Outlook en Thunderbird) en verschillende aparaten (telefoons en tablet). Naast gewone e-mail kunt u met een special module ook nieuwsbrieven versturen.

 

Veilig

Onze servers staan in een betrouwbaar datacentrum in Groningen welke beschikt over 24/7 beveiliging, identiteitscontrole bij de ingang, brandbeveiliging en interne CCTV bewaking. Alleen medewerkers van Wemagine en haar hostingpartner hebben toegang tot de servers.