De klant

De Nederlandstalige Vereniging voor Psychotrauma (NtVP) is dé toonaangevende vereniging voor experts en organisaties in Nederland en België die zich bezighouden met psychotrauma.

De opdracht

Ontwerp en bouw een overzichtelijke en moderne website voor onze vereniging 

Het resultaat

Een vernieuwd register met uitgebreide zoek- en filterfuncties om gemakkelijk de informatie te vinden die je zoekt. Nieuwe pagina's voor de SIG's, waar ze hun laatste informatie en evenementen kunnen delen. Een bijzonder hoogtepunt is het 'Mijn NtVP' onderdeel, exclusief voor de leden. Hier vinden ze een persoonlijke mediatheek, waar ze alle afgelopen lezingen en webinars terug kunnen kijken. En dit is nog maar het topje van de ijsberg! Neem snel een kijkje op de nieuwe website en ontdek alle nieuwe functies die zijn toegevoegd.

Bezoek website

Meer informatie

Wilt u ook met ons samenwerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

050 785 12 70 info@wemagine.nl Contactformulier

Meer werk

Froon Akker

Een frisse en moderne website waarin alle e-boeken van Froon Akker gekocht kunnen worden en bezoekers de mogelijkheid hebben om te reageren op de artikelen en boeken van de schrijver.

Bekijk Froon Akker

Technical parts

Duizenden verschillende producten en varianten.

Bekijk Technical parts

Exposure

We hebben een website gemaakt met 21 foto’s van studenten waarbij onderlinge vaardigheden zichtbaar worden. Als de muis over de desbetreffende foto gaat ziet de bezoeker wat de student wil halen en brengen.

Bekijk Exposure

Rijminstructeur

Coen is een wirwar van gedachten en een kluwen van woorden. Oftewel een vrolijke chaos. Een chaos die je ook in de website terugziet: Een felgekleurde wand vol met post-its die de rijminstructeur, via de Wemachine, zelf kan toevoegen, bewerken en verwijderen.

Bekijk Rijminstructeur

Bright Future Studiekeuze

Een responsive website en een overzichtelijke homepage met een duidelijke splitsing tussen de verschillende doelgroepen.

Bekijk Bright Future Studiekeuze

Mo Cards

Bewegende bijtjes, stuiterende spinnen en een slak die het laatste nieuws brengt: Het is een dolle boel op de website.

Bekijk Mo Cards